Tea Museum Blend23 Dandelion Root Tea
'Inner Beauty is forever 23 ...
이너뷰티는 언제나 23살 처럼...
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Blend23 Dandelion is a 100% Organic blend of Dandelion root,Chicory root and Spelt created by David Kilburn, Chairman of Tea Museum.
This original herbal beverage is instantly soluble in cold or hot water and contains no caffeine, no sugar, no sweeteners.
It took almost 10years to complete it. The taste of 'Blend23 Dandelion' resembles that of coffee. it's very delicious and good for our health.
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블랜드23 민들레는 티뮤지움의 킬번회장님이 10년을 걸려 연구 개발한 차입니다.
100% Organic 민들레뿌리, 치커리뿌리, 스펠트(고대곡식)를 배합해서 만들었습니다.
블랜드23민들레는 무카페인,무첨가물이고 첨단기술의 저분자구조 분말로서 체내 흡수율을 높이며 사용이 간편합니다.
성분은 우리에게 아주 유익합니다. 커피 대용으로 커피보다 더 맛있습니다.
http://teamuseum.co.kr/
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